تبلیغات
تبلیغات
نوشته شده توسط : صبا
اگر کاربر صرافی نوبیتکس هستید و برای فعالیت در سایت ها و صرافی های خارجی محبوب مانند بایننس، بینگ ایکس، کوینکس و ... نیاز به آی پی ثابت دارید. وبسایت سیتی سرور برای شما یک تخفیف شگفت انگیز در نظر گرفته است.
کافی است برای خرید آی پی ثابت به وبسایت سیتی سرور به نشانی https://cityserver.net مراجعه کنید و پس از ثبت نام و ورود به پنل کاربری از منوی خرید سرور جدید اقدام کنید.
کشور مورد نظر خود (ترکیه، آلمان،امارات، هلند، فرانسه و ...) را انتخاب کنید و مراحل خرید رو پیش برید و از کد تخفیف nobitex برای دریافت ۱۵ درصد تخفیف استفاده کنید.
سرویس های سیتی سرور مهلت تست سه روزه و ضمانت مرجوعی را دارند بنابراین حتی اگر سرویس خریداری شده مناسب شما نبود می توانید سرویس را مرجوع کنید و هزینه را دریافت کنید.
تمامی سرویس ها از بهترین دیتاسنترهای دنیا هستن و دارای ترافیک نامحدود می باشند و بر روی تمام سیستم ها قابل نصب هستند.



:: برچسب‌ها: نوبیتکس , صرافی نوبیتکس , ترید ,
:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 25 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : صبا

دلایل ساسپند شدن اکانت‌های اینستاگرام بسیار متنوع هستند و می‌توانند شامل موارد زیر باشند:

  1. نقض قوانین و مقررات اینستاگرام: اینستاگرام دارای قوانین و مقررات خاصی است که کاربران باید رعایت کنند. این شامل ارسال محتوای نامناسب، خشونت‌آمیز، تنفرآمیز، یا هر نوع محتوایی که با استانداردهای جامعه اینستاگرام مغایرت دارد، می‌شود.

  2. فعالیت‌های مشکوک: اگر اینستاگرام فعالیتی مشکوک در اکانت شما مشاهده کند، ممکن است اکانت شما را ساسپند کند. این شامل تغییرات مکرر در آی‌پی، ورود از مکان‌های جغرافیایی مختلف در مدت زمان کوتاه، یا تلاش‌های مشکوک برای ورود به حساب می‌شود.

  3. استفاده از ربات‌ها و ابزارهای غیرمجاز: استفاده از ربات‌ها یا برنامه‌های جانبی برای افزایش فالوئر، لایک یا کامنت می‌تواند منجر به مسدود شدن اکانت شود.

  4. گزارش‌های کاربران: اگر کاربران دیگر محتوای شما را گزارش دهند و این گزارش‌ها مورد تأیید اینستاگرام باشد، ممکن است اکانت شما مسدود شود.

  5. نقض حقوق کپی رایت: استفاده از محتوای دیگران بدون اجازه و نقض حقوق کپی رایت می‌تواند منجر به ساسپند شدن اکانت شود.

مشکل کاربران ایرانی و راه‌حل

در ایران به دلیل تحریم‌های بین‌المللی، دسترسی به اینستاگرام با آی‌پی ایران محدود شده است. به همین دلیل، بسیاری از کاربران ایرانی از وی‌پی‌ان استفاده می‌کنند تا بتوانند به اینستاگرام دسترسی پیدا کنند. اما تغییرات مکرر آی‌پی می‌تواند فعالیت شما را به عنوان فعالیت مشکوک نشان دهد و منجر به ساسپند شدن اکانت شما شود.

راه‌حل استفاده از آی‌پی ثابت:

برای جلوگیری از این مشکل، استفاده از آی‌پی ثابت یک کشور دیگر مانند آی پی ثابت هلند یا ترکیه یا انگلیس یا آلمان و ... یک راه‌حل مؤثر است. آی‌پی ثابت به این معناست که آی‌پی شما همیشه یکسان می‌ماند و تغییر نمی‌کند. با خرید آی‌پی ثابت، اینستاگرام نمی‌تواند فعالیت شما را به عنوان فعالیت مشکوک شناسایی کند و احتمال ساسپند شدن اکانت شما به شدت کاهش می‌یابد. این راه‌حل به ویژه برای کسانی که کسب و کار آنلاین دارند و نیاز به دسترسی پایدار به اینستاگرام دارند، بسیار مفید است

 


:: موضوعات مرتبط: وب , ,
:: بازدید از این مطلب : 47
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 4 تير 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : صبا

شبکه اجتماعی فیس نما

 

فیس‌نما یک شبکه اجتماعی ایرانی بود که در سال 1391 راه‌اندازی شد. این شبکه شباهت زیادی به فیس‌بوک داشت و کاربران می‌توانستند در آن پروفایل ایجاد کنند، پست به اشتراک بگذارند، با یکدیگر گفتگو کنند و به گروه‌ها و صفحات بپیوندند.

فیس‌نما در دوره‌ای که فیس‌بوک در ایران فیلتر بود، به عنوان یکی از جایگزین‌های محبوب این شبکه اجتماعی شناخته می‌شد و کاربران زیادی را به خود جذب کرد.

شبکه اجتماعی بلوک ۱۳

این شبکه اجتماعی بر روی بستر وب سایت شکل گرفته و نرم افزاری برای پلتفرم موبایل ندارد. در هنگام ورود با سایت به یک شمارشگر تعداد کاربران مواجه خواهید شد که در هنگام تالیف این مقاله در آستانه ۵۰۰ هزارتایی شدن است. رابط کاربری وب سایت بسیار ساده بوده و امکانات رایج در سایر شبکه های اجتماعی را به شما ارائه می دهد.

بلوک ۱۳ (boloke13.com) علاوه بر تبلیغات از بخش های دیگری نیز به کسب درآمد می پردازد. ساخت اکانت و شروع به فعالیت به تنهایی برای شما هزینه ای دربر نخواهد داشت اما برای استفاده از برخی سرویس ها مثل مشاهده زمان آخرین بازدید پروفایل و یا تغییر نام کاربری می بایست مبالغی را پرداخت کنید که البته این مورد در برخی شبکه های اجتماعی ایرانی نیز رایج است.

شبکه اجتماعی پروفایل

این شبکه اجتماعی در سال ۹۵ فعالیت خود را آغاز نمود. فعالیت پروفایل در ابتدا محدود به تولید کارت ویزیت آنلاین بود اما در ادامه خط مشی تبدیل شدن به یک شبکه اجتماعی را در پیش گرفت.

تفاوت اصلی پروفایل با سایر شبکه های اجتماعی ایرانی در جامعه هدف آن است. در حقیقت پروفایل نسخه ایرانی لینکدین است که قصد دارد ارتباط افراد متخصص و کسب و کارها را به یکدیگر آسان نماید.

با عضویت در پروفایل (profile.ir) می توانید سوابق و توانایی های خود را بر روی حساب کاربری خود قرار داده و ضمن ارتباط و تبادل نظر با سایر متخصصین پیشنهادهای کاری جذابی دریافت کنید.

رابط کاربری پروفایل بسیار ساده طراحی شده تا همه افراد از هر تخصصی قادر به استفاده از آن باشند. نکته جالب در مورد پروفایل توجه ویژه به بازخوردهای کاربران است به طوری که عمده تغییرات صورت گرفته بر اساس نظرات کاربران شکل می گیرد.

استفاده از پروفایل تنها بر روی پلتفرم سایت امکان پذیر است و این شبکه اجتماعی نرم افزار موبایلی ندارد. قطعا با افزایش کاربران وجود نرم افزارهای موبایلی ضروری بوده هرچند که سازنده تلاش نموده جای خالی آنها را با نسخه رسپانسیو کارآمد پر کند.

زمانی که شما در این سایت ثبت نام کنید امکان افزودن لینک سایت خودتان را دارید،ضمن اینکه این شبکه اجتماعی مکانی مناسب برای برندسازی شخصی شماست.

شبکه اجتماعی بیسفون

پس از انسداد دسترسی به تلگرام برنامه های زیادی تلاش کردند تا جای آن را پر کنند. بیسفون (bisphone.com) از سال ۹۴ در نقش یک پیام رسان معرفی شد. بیسفون برای کلیه سیستم عامل های اندروید و IOS در دسترس بوده ضمن اینکه نسخه تحت وب آن نیز قابل استفاده است.

رابط کاربری این پیام رسان تشابه زیادی به تلگرام داشته و به همین خاطر کاربر به سرعت به آن عادت می کند. به دلیل استفاده از سرورهای داخلی سرعت ارسال و دریافت محتوا در این پیام رسان بسیار مناسب است. از زمان معرفی بیسفون تاکنون گزارشی مبنی بر وجود مشکل امنیتی در نسخه های مختلف آن منتشر نشده به همین دلیل ضریب اطمینان آن بالا است.

برای ساخت کانال در این پیام رسان مراحل قانونی مشخصی باید طی شود که همین موضوع نقطه ضعف این سرویس در قیاس با سایر شبکه های اجتماعی ایرانی به حساب می آید.

بیسفون در اصل یک اپلیکیشن مشابه همه نرم افزارهای ارتباط جمعی است که شما می توانید برای ارتباط نزدیک با مخاطبان از این بستر استفاده کنید.

کلوب، قدیمی ترین پلتفرم شبکه های اجتماعی ایرانی

کلوب (cloob.com) در سال ۸۳ به عنوان سردمدار شبکه های اجتماعی ایرانی تاسیس شد. این وب سایت از همان ابتدا با اقبال بسیار خوب کاربران روبرو شد و طرفداران بسیاری پیدا کرد. کلوب در طی زمان بروزرسانی های مختلفی را اعمال کرد به طوری که قالب ابتدایی کوچکترین تشابهی به قالب حال حاضر آن ندارد. بر طبق آمار این شبکه اجتماعی حدود ۳ میلیون نفر کاربر داشته که یک جامعه آماری مناسب برای شبکه های اجتماعی ایرانی است.

کلوب مسیر پر پیچ و خمی را پیموده و حتی در سال ۱۳۸۹ بنا به دلایلی فیلتر شد اما پس از ۱ سال این محدودیت برداشته شد. وجود مشکلات فراوان سبب شد تا مجموعه تصمیم به جمع آوری سرویس های خود بگیرد اما با درخواست کاربران کلوب به فعالیت خود ادامه داد.

وب سایت کلوب دارای رابط کاربری مناسبی بوده و در بروزرسانی های متعدد امکانات زیادی به آن اضافه شده است. در بخش نرم افزار موبایل تنها نسخه اندروید فعال بوده که از سرعت و پایداری خوبی برخوردار بوده اما جای خالی نسخه IOS به شدت احساس می شود.

علیرغم وجود شبکه های اجتماعی مختلف کلوب همچنان پرطرفدار بوده و کاربرانی با سابقه عضویت بیش از ۱۰ سال در آن به فعالیت می پردازند که همین موضوع نقطه عطفی برای شبکه های اجتماعی ایرانی به حساب می آید.

شبکه اجتماعی ویرگول

در گذشته کاربران برای نوشتن محتوا وبلاگ ها را انتخاب می کردند که با ورود شبکه های اجتماعی سرویس های بلاگ کمرنگ شدند. تفاوت اصلی ویرگول (virgool.io) با سایر شبکه های اجتماعی ایرانی در تلفیق امکانات بلاگ و شبکه اجتماعی است.

کاربران می توانند در ویرگول به نوشتن مطالب در زمینه های مختلف پرداخته و با سایر کاربران به تبادل نظر بپردازند. معمولا در سایر شبکه های اجتماعی متن های طولانی چندان پرطرفدار نیست اما ویرگول با دسته بندی مطالب به صورت تخصصی و نمایش آن به سایر کاربران بر اساس علاقه مندی های آنان به بازدید هرچه بهتر مطالب کمک می کند.دسته بندی دقیق مطالب در ویرگول باعث می شود افراد تنها مطالب مورد نظر خود را مشاهده کرده و زمان اضافی برای بازدید از مطالب دیگر صرف نشود.

اما یکی از برگ های برنده ویرگول در قیاس با سایر شبکه های اجتماعی ایرانی توجه ویژه کسب و کارها به این سرویس بوده که برای افزایش مخاطبان خود از سرویس های ویرگول استفاده می کنند.
ویرگول بر روی پلتفرم سایت ارائه می شود و رابط کاربری بسیار ساده ای را در اختیار کاربر قرار می دهد.

تالیف و انتشار مطالب تنها با چند کلیک ساده انجام شده تا همین موضوع به عنوان نقطه قوت اصلی این سرویس شناخته شود. نرم افزار ویرگول برای هر دو سیستم عامل اندروید و IOS موجود بوده که رابط کاربری سریع و زیبایی دارد.

چندی قبل ویرگول اعلام کرد تعداد مخاطبان این شبکه به عدد ۲۰ میلیون رسیده که قطعا یک موفقیت بزرگ برای شبکه های اجتماعی ایرانی محسوب می شود.پایداری مناسب در سیستم عامل های مختلف باعث محبوبیت بیسفون در میان شبکه های اجتماعی ایرانی شده است.

لینک سازی در ویرگول کمی دشوار است و شما باید با دقت اینکار را انجام دهید و سعی کنید در نوشته ها تنها یک لینک ریز استفاده کنید.

البته شبکه های اجتماعی خارجی برای فعالیت و کسب درامد مناسب تر هستند اما باید توجه داشته باشید که برای استفاده از شبکه های اجتماعی خارجی نیاز به آی پی ثابت دارید که رفع تحریم های اینترنتی را ممکن سازد.



:: موضوعات مرتبط: وب , ,
:: بازدید از این مطلب : 58
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 26 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : صبا

Threads from Instagram یک اپلیکیشن ویژه اینستاگرامه که خود کمپانی فیس‌بوک ارائه داده. با استفاده از این اپلیکیشن، می‌تونی به صورت مستقیم و مخصوص با دوستات تو اینستاگرام ارتباط برقرار کنی. جالبه که نیازی به ساخت اکانت جدید نداری و می‌تونی با اکانت اینستاگرامت وارد Threads بشی.

به طور کلی، Threads ارتباط نزدیکی با اینستاگرام داره و برای ارتباطات مستقیم و خصوصی تو اینستاگرام طراحی شده. با این اپلیکیشن می‌تونی به سرعت و سهولت با دوستات پیام بفرستی و مطالب خصوصی به اشتراک بذاری. اما خب حتما برای باز کردن شبکه های اجتماعی نیاز به تغییر آی پی داری چون تحریم هستیم. اصلا هم از این آی پی های رایگان استفاده نکنید چون احتمال هک شدن اطلاعات بالاس میتونید آی پی ثابت شبکه اجتماعی رو از سیتی سرور بگیرید.

چه جوری نصب میشه؟

برای نصب و استفاده از اپلیکیشن "Threads from Instagram"، می‌توانید به راحتی از تنظیمات اکانت اینستاگرامتون استفاده کنید. اینجوری:

1. ابتدا به اکانت اینستاگرام خود وارد شوید.
2. در پنل کاربری اینستاگرام، به بخش "منوی اصلی" بروید.
3. در این بخش، گزینه "Get Threads" را پیدا کنید و روی آن کلیک کنید.
4. با کلیک کردن روی "Get Threads"، شما به صفحات دانلود و نصب اپلیکیشن Threads از منابع معتبر هدایت می‌شوید.

از این صفحات معتبر می‌توانید اپلیکیشن Threads را دانلود و نصب کنید. اگر هم می‌خواهید خارج از اینستاگرام از اپلیکیشن Threads استفاده کنید، می‌توانید از فروشگاه اپلیکیشن موبایل خود، نام "Threads" را جستجو کرده و اپلیکیشن را دانلود کنید.

بعد از دانلود و نصب اپلیکیشن Threads، با وارد کردن اکانت اینستاگرام خود، اطلاعات اینستاگرام شما به اپلیکیشن ارسال می‌شود. سپس می‌توانید از اپلیکیشن Threads برای ارتباط با دوستان خود و به اشتراک گذاشتن محتوای خصوصی استفاده کنید.

تردز یک برنامه گوشی عالیه! توی بخش "خانه" می‌تونی تردهای دوستاتو ببینی. وقتی پستی رو می‌خوای بخونی، روی اون کلیک کن و بعد از اون می‌تونی لایک کنی یا نظر بدی یا حتی به اشتراک بذاریش.

توی "پست‌ها" پست‌های جدید دوستات و توییتری‌ها رو پیدا می‌کنی. اگه پستی رو دوست داری، روش کلیک کن و لایک کن یا نظر بده. می‌تونی همون پست رو ریتوییت کنی یا به دیگرانم بفرستی.

توی "فعالیت‌ها" هم می‌تونی ببینی چه کارهایی انجام دادی توی تردز، مثلا چه پست‌هایی رو لایک کردی یا کی‌ها رو فالو کردی.

توی "پروفایل" می‌تونی اطلاعات شخصیت رو تغییر بدی و پروفایل خودت رو به اشتراک بزاری.

توی "تنظیمات" هم می‌تونی ویژگی‌های مختلفی مثل حریم خصوصی یا ترتیب تغذیه رو تنظیم کنی.

با زدن روی آیکون اینستاگرام وارد پیج اینستاگرامت می‌شی.

آیکون "گلوبال" هم بهت امکان می‌ده تا جستجوی مطالب خاصی رو انجام بدی.

و از آخر، توی "تنظیمات تردز" می‌تونی تنظیمات خودت رو به دلخواهت تغییر بدی. برنامه‌ای ساده و خوب برای ارتباط با دوستات و دنیای اطرافت! ????

فرقش با توییتر چیه؟

تردز واقعا انعطاف‌پذیرتر از توییتر به نظر میاد! مخصوصا با قابلیت قرار دادن ویدئوهای تا 5 دقیقه. و همچنین اینکه می‌تونی تا 500 حرف توی هر پستت بذاری. اتصال به اینستاگرام هم خیلی کمک می‌کنه تا به آسانی از هر دو اپلیکیشن استفاده کنی. و اینکه تمام بخش‌های تردز رایگانه و نیازی به پرداخت نداره، در حالی که برای TweetDeck در توییتر باید هویتتو تایید کنی و پول پرداخت کنی. در کل، تردز گزینه‌ی عالی برای کسانیه که می‌خوان تجربه‌ی کار با شبکه‌های اجتماعی رو با کارایی آسان‌تر و بدون هزینه‌ی اضافی داشته باشن. ????

درسته که تردز به نظر میاد در برخی جوانب از توییتر عقب مونده. امکان ویرایش پست‌ها و هشتگ‌گذاری در حال حاضر موجود نیست. همچنین اگر اکانت اینستاگرام نداشته باشی، نمی‌تونی از برخی از قابلیت‌ها بهره‌مند بشی. ولی به هر حال، تردز با فیلترهای دوستانه توانسته است کار با شبکه‌های اجتماعی رو برای کاربرانش راحت‌تر و جذاب‌تر کنه. انتخاب بین تردز و توییتر بستگی به نیازها و ترجیحات شخصی داره! 

دکمه غلط کردنش کجاس اگه ازش خوشمون نیومد؟

قبل از همه چیز باید این نکته رو بگم که وقتی شما اکانت تردز رو غیرفعال می‌کنید، تغییری توی اکانت اینستاگرامتون ایجاد نمیشه. برای غیرفعال کردن یا "دی‌اکتیو" کردن پروفایل تردز، باید مراحل زیر رو انجام بدید:

1. روی آیکون دو خط در بالای صفحه پروفایل کلیک کنید.
2. وارد بخش حساب کاربری بشید.
3. گزینه "غیرفعال کردن پروفایل" رو انتخاب کنید.
4. دکمه سیاه رنگ "غیرفعال کردن پروفایل تردز" رو انتخاب کنید. اینو به زبان دوستانه براتون نوشتم.

 



:: موضوعات مرتبط: وب , ,
:: بازدید از این مطلب : 144
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 6 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : صبا

خب قبلش، بیا اینجوری بهت توضیح بدم، اپ‌ورک مثل یک بازار عظیم کار آزاده که در دنیای مجازی قرار داره. تو این بازار، افراد مهارت‌دار از هر نقطه‌ی دنیا می‌تونن به صورت آزادانه خدماتشون رو ارائه بدن و از طرفی، کسب‌وکارها و افرادی که به دنبال استعدادهای خاصی هستند، می‌تونن اینجا به راحتی پیداشون کنن.

یعنی فرض کن تو خیلی تو نوشتن مقاله یا طراحی وب خوبی، کافیه یه پروفایل تو اپ‌ورک بسازی، نمونه‌کارهاتو بزاری و انتظار بکشی تا پروژه‌هایی که به مهارت‌هات می‌خوره، بهت پیشنهاد بشن. یا اینکه خودت بری دنبال پروژه‌ها و بهشون پیشنهاد بدی.

و از طرف دیگه، اگه یه کارفرما باشی که دنبال کسی می‌گردی برات وبسایت طراحی کنه، یا متونت رو ترجمه کنه، یا هر کار دیگه‌ای، کافیه تو اپ‌ورک یه کار جدید ثبت کنی و از فریلنسرها پیشنهاد بگیری.

خلاصه که، اپ‌ورک یه جور پلیه که می‌تونه افراد مهارت‌دار و کارفرماهایی که به دنبال این مهارت‌ها هستند رو به هم وصل کنه. و این همه اتفاق می‌افته تو یه محیط ایمن و مطمئن که هم تو رو از نظر مالی حمایت می‌کنه و هم اینکه بهت اطمینان می‌ده که کاری که انجام می‌دی به درستی ارزیابی و پرداخت می‌شه. اما یادت باشه، مثل هر بازار آزاد دیگه‌ای، تو اپ‌ورک هم رقابت زیادی وجود داره، پس همیشه باید سعی کنی بهترین باشی!

اما مشکل اصلی کجاس؟

اینکه ایرانی ها نمیتونن توی این سایت فعالیت کنن چون همه ی دنیا مارو تحریم کردن! حالا تکلیف چیه اگه خیلی توی کارمون خفن هستیم و می خوایم که درامد دلاری داشته باشیم و به ریال خرجش کنیم؟ تنها راهش استفاده از شرکت های واسطه هست که احراز هویت جعلی کشورهای دیگه براتون درست می کنن و میتونین وارد سایت بشین و با اون اطلاعات شروع به فعالیت کنین.

راستی حتما مواظب باشید که حساب ورفای شده از قبل نخرید چون بشدت خطرناکه و اون شخص اطلاعات رو داره و هر زمان بخواد میتونه حساب شما رو خالی کنه یا اصلا حساب شما رو ببنده پس حتما فقط اطلاعات هویتی برای ورفای کردن حساب بخرید و کاری به حساب های احراز شده از قبل نداشته باشید.

و اینکه فقط باید حتما با آی پی همون کشوری که احراز هویت کردید وارد سایت بشید تا یهو حسابتون بلاک نشه. یعنی اگر با اطلاعات یک هندی احراز کردین حتم باید با آی پی ثابت هند وارد بشین. آی پی ثابت هم میتونین از سیتی سرور بگیرین سرعتشون خوبه و قیمتشون بد نیس

برای برداشت پولاتون هم نیاز به حساب پی پال دارین برای ساخت حساب پی پال هم می تونین از خدمات ایرانی کارت استفاده کنید ی بار پول میدین ی اکانت میسازین و کلی بدردتون میخوره. اخرین بار قیمت ساخت اکانت حدودا ۳ میلیون بود.

تو حوزه های زیر هم میتونین توی سایت upwork فعالیت کنین. 

  • Web, Mobile & Software Dev: توسعه وب ، موبایل و نرم افزار
  • Translation: ترجمه
  • Design & Creative: طراحی و خلاقیت
  • Legal: کار حقوقی
  • Writing: نویسندگی
  • Accounting & Consulting: حسابداری و مشاوره
  • Sales & Marketing: فروش و بازاریابی
  • IT & Networking: شبکه و آی تی
  • Admin Support: پشتیبانی مدیر
  • Engineering & Architecture: مهندسی و معماری
  • Customer Service: خدمات مشتری
  • Data Science & Analytics: علوم داده و تجزیه و تحلیل

در اخر هم باید بگم اگر توی حرفه خودتون عالی هستین اصلا درامد دلاری رو از دست ندین چون در ازای کاری که انجام میدین خیلی درامد بهتری نسبت به ایران بدست میارین.آرام 

 

 

 


:: موضوعات مرتبط: وب , ,
:: برچسب‌ها: سایت آپورک ,
:: بازدید از این مطلب : 162
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 مهر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : صبا

خب، لینکدین رو می‌شه تصور کرد مثل یه فیس‌بوک واسه کار و تجارته! در واقع، این سایت یه شبکهٔ اجتماعیه، ولی تمرکزش روی حوزهٔ حرفه‌ایه، نه خصوصی.

 

کاربرد‌ها:

  1. پروفایل حرفه‌ای: تو لینکدین می‌تونی یه پروفایل درست کنی که شامل رزومه‌ت، تحصیلات، تجربیات کاری و مهارت‌هات باشه.
  2. شبکه‌سازی: می‌تونی با دیگر متخصصین و افرادی که توی همون حوزه کاری با تو هستند، ارتباط برقرار کنی.
  3. جست‌و‌جوی کار: زیادی از شرکت‌ها وابسته به لینکدین شدن و آگهی‌های شغلی رو اونجا منتشر می‌کنند. پس، اگه دنبال کاری باشی، اینجا می‌تونه یه مکان خوبی باشه برات.
  4. یادگیری: لینکدین یه بخشی به نام "لینکدین لرنینگ" هم داره که شامل دوره‌های آموزشی مختلفه.

چطور کار می‌کنه؟

  1. اول باید یه حساب کاربری درست کنی.
  2. بعد، پروفایلت رو تکمیل می‌کنی با تجربیات، تحصیلات و هر چیزی که فکر می‌کنی می‌تونه بهت در کسب یه شغل یا شناخته شدن کمک کنه.
  3. می‌تونی دوستان، هم‌کاران یا افراد دیگه‌ای که می‌شناسی یا می‌خوای بشناسی رو اضافه کنی.
  4. پیشنهاد می‌شه مطالب مفید و حرفه‌ای به اشتراک بذاری یا به مطالب دیگران نظر بدی، که پروفایلت فعال و به روز بمونه.

در کل، لینکدین یه جای خوبه برای رشد حرفه‌ای و ایجاد ارتباط با افراد و شرکت‌های مختلف. ولی مثل همه چیزها، بهتره با دقت و فهم درست ازش استفاده کنی، چون هر چی می‌ذاری روی اینترنت، ممکنه برات پیامدهای مثبت یا منفی داشته باشه.

 

نکات مهم در استفاده از لینکدین:

  1. تصویر پروفایل: از یک تصویر مناسب و حرفه‌ای استفاده کن. یعنی عکسی که می‌تونه نشون‌دهنده شخصیت حرفه‌ایت باشه. توی لینکدین، نمی‌خوای عکس روزگاران دانشگاه یا تعطیلات خودتو بذاری!
  2. خلاصه: در بخش خلاصه، می‌تونی چند جمله‌ای در مورد خودت، تخصص‌هات و اهداف حرفه‌ایت بنویسی. این قسمت می‌تونه اولین چیزی باشه که کسی وقتی وارد پروفایلت می‌شه می‌بینه، پس سعی کن خوب و جذاب بنویسی.
  3. توصیه‌ها و تایید مهارت‌ها: اگر کسی از هم‌کاران یا دوستان حرفه‌ایت تاییدیه یا توصیه‌ای در مورد کارت بده، می‌تونه خیلی بهترین نشونه از مهارت‌ها و توانمندی‌هات باشه.
  4. گروه‌ها و انجمن‌ها: در لینکدین، گروه‌های زیادی وجود داره که مرتبط با حوزه‌های مختلف حرفه‌ایه. پیوستن به این گروه‌ها می‌تونه فرصت‌های زیادی برای شما ایجاد کنه تا با افراد جدید آشنا شوید و از اخبار و اطلاعات جدید در حوزه خودتون مطلع بشید.
  5. فعالیت منظم: همون‌طور که گفتم، لینکدین یک شبکه اجتماعیه، پس اگه فعال و منظم باشی، بیشتر دیده می‌شی. می‌تونی مطالب، مقالات یا حتی تجربیات کاری خودتو به اشتراک بذاری.

و در آخر، یادت نره که لینکدین مکانیه برای رفتارها و ارتباطات حرفه‌ای. پس، همیشه سعی کن با دیگران با احترام و مودبانه برخورد کنی. این موضوع خیلی مهمه و می‌تونه تاثیر زیادی روی تصویر حرفه‌ایت داشته باشه.

 

 


:: موضوعات مرتبط: وب , ,
:: برچسب‌ها: لینکدین , linkedin ,
:: بازدید از این مطلب : 200
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 مهر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : صبا

سلام دوست من! امروز با هم می‌خوایم در مورد یکی از پرطرفدارترین و جذاب‌ترین حرفه‌های امروزی حرف بزنیم، اونم چی؟ فریلنسری! 

خب، فریلنسری چیه؟ تصور کن توی یه شغل رو با دل و جون انتخاب کردی ولی نمی‌خوای به یه دفتر خاص یا یه شرکت متعلق بشی و یا به زبان ساده تر رییس داشته باشی. تو می‌خوای هر وقت دلت خواست، از هر کجا دلت خواست، کار کنی. همونطور که تو یه کافه‌ی خوش‌گل با یه قهوه تو دست، یا حتی توی باغچه! این همه چیز در دسترسه وقتی تو فریلنسر باشی.

حالا بیا یه مثال بزنم: فرض کن تو یه طراح گرافیکی. به جای اینکه هر روز صبح زود بلند شی، تو ترافیک گیر کنی و بری تو یه دفتر کار و اونجا کار کنی، تصمیم می‌گیری فریلنسر بشی. پس تو هر جا که خواستی، برای مشتری‌های مختلف کارهای گرافیکی انجام می‌دی و به جرات می‌تونم بگم که ازش لذت می‌بری! شاید بپرسی خب مشتری رو از کجا پیدا کنم؟ جوابش اینه که یک سری سایت های فریلنسری هستن چه ایرانی چه خارجی به راحتی میتونی ثبت نام کنی و اطلاعاتت و مهارت هات رو وارد کنی و مشتری پیدا کنی سایت ایرانی مثل پونیشا و خارجی مثل سایت freelancer اما خب برای شروع همون سایت ایرانی بهتره چون سایت های خارجی به ایرانی ها خدمات نمیدن و یکمی سخته وارد این سایت ها شدن. حتی میتونی از اینستا هم درامد داشته باشی با نشون دادن و تبلیغ کردن مهارتت تا مشتری های بیشتری پیدا کنی.

حالا این سوال که مطرح می‌شه: آیا واقعاً می‌شه فریلنسری رو شغل محسوب کرد؟

جواب کوتاه: حتما! ولی با چند نکته.

فریلنسری می‌تونه یکی از بهترین شغل ها باشه اگه تو دقیقاً بدونی چیکار می‌کنی و چطور باید با مشتری‌ها ارتباط برقرار کنی. ولی این حرفه، مثل هر حرفه‌ی دیگه‌ای، چالش‌های خودشو داره.

مثلاً، وقتی فریلنسری می‌کنی، تو باید خودت مسئولیت همه چیز رو بپذیری. از موعد تحویل پروژه گرفته تا ارتباط با مشتری، و حتی گاهی اوقات حل مشکلات فنی.

از طرفی، تو فریلنسری نمی‌تونی به یه حقوق ثابت حساب کنی. یه ماه ممکنه کارهای زیادی داشته باشی و پول خوبی بیاری، ولی یه ماه دیگه شاید کارت کم باشه و درآمدت کاهش پیدا کنه.

ولی نگران نباش! چون اگه تو درست حرفه‌ی فریلنسری رو بلد باشی، می‌تونی یه کاری کنی که هر ماه درآمد خوبی داشته باشی و حتی بیشتر از یه شغل معمولی پول بیاری.

پس جمع‌بندی کنیم: فریلنسری یعنی کار آزاد، با آزادی بیشتر، اما با مسئولیت‌های بیشتر. اگه تو علاقه داری و می‌خوای در این زمینه موفق باشی، باید آماده باشی که چالش‌های روبرویت رو با دانش و تجربه حل کنی. و اگه این کارو کنی، فریلنسری می‌تونه یه شغل فوق‌العاده برات باشه.

خب، امیدوارم تونسته باشم یه تصویر واضح از فریلنسری برات بکشم. اگه تصمیم به ورود به این دنیای جذاب گرفتی، خوش‌آمد بهت می‌گم و موفق باشی!

 

 


:: موضوعات مرتبط: وب , ,
:: بازدید از این مطلب : 238
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 6 مهر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : صبا

 

قبل از اینکه جواب این سوال رو بدم باید بگم در حالت کلی استفاده از وی پی ان ها مخصوصا وی پی ان های رایگان بسیار کار ریسکی و خطرناکیه به چند دلیل! مهمترین دلیلش امنیت حساب و اکانت هاتون توی شبکه های اجتماعیه! چون شما ی جورایی دسترسی به اطلاعاتتون رو در اختیار این سرور ها قرار میدین! و از طرف دیگه با هر بار اتصال به فیلتر شکن ها آپی دستگاه شما تغییر میکنه و این ممکنه باعث بلاک شدن حساب هاتون توی شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام بشه!

ی دلیل مهم دیگه سرعت و قطعیه! با استفاده از این وی پی ان ها قطعا همیشه بخاطر سرعت پایین و قطعی زیاد یا دیر وصل شدن عصبی میشینگریه

پش راه حل چیه؟ چه جوری تحریم هارو دور بزنیم؟

بهترین راه استفاده از شبکه های اجتماعی یا سایت های خارجی مثل فریلنسر و یوتیوب و توییتر و ... استفاده از سرویس های ای پی ثابت وبگردی هست. توی این سرویس ها با هر بار اتصال آی پی شما ثابت میمونه و امنیت حساب و اطلاعاتتون حفظ میشه و از اون مهمتر سرعت بسیار بالایی داره و قطعی خیلی کم(در صورتی که دولت مثلا ی پروتکل خاصی رو ببنده که سریع قابل حله) و سرعت اتصال بالا. برای خرید هم میتونین از سایت cityserver یا sibsever کمک بگیرین. قیمت هاشون واقعا منصفانه اس و سرعتشون هم خوبه. قابلیت تست یک روزه هم دارن. تا اشتراک گذاری ی تجربه دیگه خدافظظچشمک



:: موضوعات مرتبط: وب , ,
:: بازدید از این مطلب : 209
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 مهر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : صبا

به علت تحریم های ایران تو سایت ها و اپلیکیشن های خارجی جدیدا کلمه آی پی ثابت رو هممون شنیدیم. آی پی ثابت در واقع آدرس آی پی کشوری به جز ایرانه. یعی با اتصال به آی پی ثابت، آی پی ایران به آی پی یک کشور دیگه تغییر میکنه و ما میتونیم دیگه به سایت ها و اپلیکیشن ها دسترسی داشته باشیم.

شاید خیلیاتون بگین این که شد همون وی پی ان!! اما اینطور نیست. تو وی پی ان یک سرور به صورت اشتراکی بین مثلا ۱۰ هزار نفر تقسیم میشه و هر بار که به اینترنت متصل بشین آی پی شما رو به جاهای مختلف تغییر میده که برای حساب هاتون توی سایت ها مثلا  سایت فریلنسری یا حتی اینستاگرام خطرنامه و ممکنه حسابتون هک بشه یا مسدود بشه. اما با آی پی ثابت یک آی پی اختصاصی به شما داده میشه که با هر بار اتصال تغییر نمیکنه و امنیت حسابتون رو خیلی بالا میبره.

از اون گذشته سرعت خیلی بالاتری هم داره و قطعی تو کارش نیست!

پس بهتره که بدونین برای رفع تحریم ها بهتره از آی پی ثابت استفاده کنید و فیلترشکن های رایگان پر از خطر و قطعی رو دور بریزین

برای خرید آی پی ثابت هم میتونی از وبسایت سیتی سرور یا سیب سرور استفاده کنید. هم سرعتشون عالیه هم قیمت منصفانه هست.

 

 


:: موضوعات مرتبط: وب , ,
:: بازدید از این مطلب : 201
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 26 شهريور 1402 | نظرات ()

صفحه قبل 1 صفحه بعد

<-Text3->